Miljørigtig bekæmpelse af forurening

Fokus på miljøet

Der er i disse tider stor fokus på miljøet, både i Danmark og i hele verden. Det helt store samtaleemne er vores klima som er under konstant forandring, som eksperter mener skyldes blandt andet forurening i form ag co2 udslip, plastic, olieforurening og mange andre kemikalier.

Opbevaring af kemikalier

Fælles ansvar

Har din virksomhed også fokus på miljø, og har i brug for gode løsninger til opbevaring af kemikalier og IBC opbevaring, er www.oliesug.nu et godt bud på en kompetent dansk virksomhed. Stifterne af oliesug ApS har sammenlagt mere end 30 års erfaring, og med en produktlinje af absorbenter, der indeholder organiske og biologisk nedbrydelige granulater, absorberingsmåtter mv. til absorbering af oliespild. Oliesug ApS har samtidig eneforhandlingen af Oliesug W-Oil Only granulat og har en komplet produktpalette til absorbering af oliespild til lands og vands, og der tænkes konstant konstruktive tanker om nye og stadig mere innovative løsninger til forureningsbekæmpelse.

Vores verden er skrøbelig og vi har et fælles ansvar for at beskytte Jorden for nuværende og kommende generationer. Oliesug ApS har valgt den organiske og biologiske nedbrydelige indgangsvinkel til miljøvenlig forureningsbekæmpelse, og værdien af produkterne til absorbering af oliespild, kemikalieudslip etc., både til lands og til vands er uovertruffen.

Oliesug ApS har udviklet og implementeret et logo der er i tråd med virksomhedens filosofi der illustrerer overgangen fra forurenet vand til rent vand, og denne symbolisme er en af grundpillerne i forretningsfilosofien og en hjørnesten i virksomhedens fundament.

Opbevaring af kemikalier og IBC opbevaring

Kemikalier og olie skal håndteres forsvarligt, så der ikke sker skade på miljøet og de mennesker, der er i kontakt med stofferne. Oliesug har et stort udvalg af spildbakker og opbevaringsskabe i alle størrelser til opbevaring af kemikalier og IBC opbevaring