Danskerne elsker deres biler

Jævnligt er der debat om biler herhjemme. Hvilken biltype er mest populær, hvordan udvikler bilerne sig, og hvad med priserne og brændstof? Men en ting er sikker, vi elsker vores biler. Ifølge FDM og bilstatistik.dk er der i dag mere end 3.000.000 biler i Danmark. Det er første gang nogensinde, at den danske vognpark har rundet 3 millioner i antal.

Danskerne bruger også deres biler mere og mere. Bilen er måske mere komfortabel og varm om vinteren, eller måske er det fordi, man kommer hurtigere frem til destinationen ? i hvert fald viser den seneste måling fra Vejdirektoratet, at danskerne kører mere i bil. I 2017 blev der kørt 13 procent flere kilometer på de danske veje sammenlignet med 2009.

Se serviceydelserne på k2biler.dk

Danskerne efterspørger i stigende grad kvalitet og komfort. I en analyse fra Skatteministeriet tidligere i år fremgår det, at danskerne siden 2015 har købt større og dyrere biler. Det er især nedsættelsen på afgifter de forgangne år, som har haft betydning for, at danskerne kan tillade sig at gå en klasse eller to op.

Som bilejer ved du også at bilen af og til skal på værksted. Og her er det vigtigt at man vælger et professionelt værksted som man har tillid til. Bor du i Ballerup eller i nærheden, kan K2 Biler anbefales. K2 biler er dit autoværksted i Ballerup, med venlig, professionel og servicemindet personale, der kan deres kram. Så søger du autoværksted Ballerup, er det det helt rette sted.

Serviceaftale

Spar på udgifterne og få en serviceaftale hos K2 Biler. Hvis du skal have tillid til dit værksted, er det også afgørende, at du ikke løber ind i ubehagelig overraskelser, når du modtager regningen. Derfor tilbyder K2 Biler serviceaftale på din bil, så du altid betaler samme pris ? uanset hvad der skal laves. Så søg Mekaniker Ballerup, find K2 Biler, og book en tid, det vil du ikke fortryde.